Ελεύθερη η οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 42χρονη τροχονόμο στην Κηφισιά - iefimerida.gr

Ελεύθερη η οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 42χρονη τροχονόμο στην Κηφισιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερη αφέθηκε η 34χρονη οδηγός που το πρωί της Τρίτης παρέσυρε και σκότωσε την άτυχη 42χρονη τροχονόμο την ώρα που έκανε τη δουλειά της στη λεωφόρο Κηφισίας.

Σε βάρος της 34χρονης ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση. Από την πλευρά της η οδηγός υποστήριξε στους άνδρες στην τροχαία Κηφισιάς πως δεν είδε την άτυχη τροχονόμο.

Πως σημειώθηκε η τραγωδία

«Δεν την είδα» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς η 34χρονη οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 42χρονη τροχονόμο στη λεωφόρο Κηφισίας. Η κίνηση της 34χρονης οδηγού του Smart να αλλάξει λωρίδα προκειμένου να κινηθεί πιο γρήγορα στη λεωφόρο Κηφισίας στάθηκε μοιραία για μία 42χρονη τροχονόμο μητέρα δύο παιδιών, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ολα έγιναν στις 08:10΄όταν η 42χρονη τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου στο ύψος της πλατείας Πλατάνων. Είχε διακόψει την κίνηση τόσο στο ρεύμα ανόδου, όσο και στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας επιτρέποντας την κίνηση σε όσους ήταν επί της Αγίου Δημητρίου.

Οι οδηγοί των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της Κηφισίας και οι δύο οδηγοί στις δύο από τις τρεις λωρίδες στην κάθοδο της λεωφόρου είχαν σταματήσει. Τότε η 34χρονη οδηγός που κινούνταν στην κάθοδο έκανε ελιγμό, πέρασε δίπλα από τα σταματημένα αυτοκίνητα μπήκε στη διασταύρωση με την Αγίου Δημητρίου και χτύπησε την τροχονόμο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά αφού η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Η τροχονόμος ήταν μητέρα δύο παιδιών και ο σύζυγός της είναι επίσης τροχονόμος στην Τροχαία Νέας Ιωνίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ