«Εξωγήινη» η Μπάγερν – Διέσυρε με «τεσσάρα» την Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

«Εξωγήινη» η Μπάγερν – Διέσυρε με «τεσσάρα» την Μπαρτσελόνα

«Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο» από τη Μπάγερν – Διέσυρε με «τεσσάρα» την Μπαρτσελόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που οι περισσότεροι «ψιλιάζονταν» αλλά δεν έλεγαν δημόσια, ότι η νέα Μπαρτσελόνα είναι η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαιώθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο καθώς οι Βαυαροί διέλυσαν την ομάδα του Λιονέλ Μέσι τη φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ και βάζουν πλώρη για το τελικό του Γουέμπλεϊ.

Η αντίθεση ξεκάθαρη : Η Μπάγερν καλοκουρδισμένη και σεληνιασμένη και η Μπαρτσελόνα στην χειρότερή της βραδιά εδώ και πολλά χρόνια και κάπως έτσι το αποτέλεσμα φαντάζει δίκαιο.

Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Μίλερ και το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ παρά το γεγονός ότι η υπεροχή των παικτών του Γιούπ Χάινκες ήταν ισοπεδωτική.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί και πέτυχαν άλλα τρία γκολ με τον Γκόμεζ, τον Ρόμπεν στο 73' και τον Μίλερ ξανά στο 82'.

Στην Μπαρτσελόνα έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, ωστόσο, όταν θεωρείσαι από πολλούς η καλύτερη ομάδα του πλανήτη και τρως τέσσερα γκολ μάλλον δεν μπορείς να τα ρίχνεις στους διαιτητές.

Το ζητούμενο για τον Μέσι και την παρέα του είναι πλέον την επόμενη εβδομάδα να κάνουν την μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο.

Συνθέσεις :

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρομπέν, Μίλερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Γκόμεζ (71' Λουίς Γκουστάβο)

Στον πάγκο για τους Βαυαρούς: Στάρκε, Βαν Μπούιτεν, Ραφίνια, Σακίρι, Τίμοστσουκ, Πιζάρο

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Μέσι, Πέδρο (82' Βίγια) Αλέξις Σάντσες

Στον πάγκο για τους Καταλανούς: Πίντο, Μοντόγια, Αμπιντάλ, Φάμπρεγας, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σονγκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ