Ολα για όλα στην ΑΕΚ: Καταγγέλλουν τον Αρη για το άρθρο 99 - iefimerida.gr

Ολα για όλα στην ΑΕΚ: Καταγγέλλουν τον Αρη για το άρθρο 99

Ολα για όλα στην ΑΕΚ: Καταγγέλλουν τον Αρη για το άρθρο 99
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόπο να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Football League αναζητά η διοίκηση της ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να σκέφτονται κάθε πιθανή δικαστική λύση, αφού δεν μπόρεσαν να το πετύχουν μέσα στο γήπεδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη καταθέσει έφεση για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, ο οποίος διεκόπη στο 87ο λεπτό, όταν εισέβαλαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από το αυτογκόλ που έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, η ΑΕΚ μηδενίστηκε στο ματς, της αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τη φετινή χρονιά και δύο από την επόμενη. Αυτό που ελπίζουν πλέον είναι να αλλάξει η απόφαση και να παίξουν τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα και να προσπαθήσουν να γυρίσουν το αποτέλεσμα.

Πέραν αυτού, η διοίκηση της ΑΕΚ θα καταθέσει καταγγελία εναντίον της ΠΑΕ Άρης για την απόπειρα υπαγωγής των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης στο άρθρο 99 και την προσωρινή διαταγή παγώματος των υποχρεώσεων τους προς τους πιστωτές, συμπεριλαμβανομένων και των ποδοσφαιριστών), κάτι που είναι ενάντια στους κανονισμούς που απαγορεύουν την προσφυγή ομάδων σε πολιτικά δικαστήρια.

Οι διοικούντες την Ένωση θα υποστηρίξουν ότι η ΠΑΕ Άρης παραβίασε το άρθρο 35 του ΚΑΠ, βάσει και της σχετικής οδηγίας της UEFA και δεν θα έπρεπε να ορίζονται αγώνες του Άρη όσο δεν κάλυπτε τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τους πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ