Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μπάρκουλη για πρώην ερωμένη του: Την έσπαγα καθημερινά στο ξύλο - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μπάρκουλη για πρώην ερωμένη του: Την έσπαγα καθημερινά στο ξύλο

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μπάρκουλη για πρώην ερωμένη του: Την έσπαγα στο ξύλο κα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστες και άγριες πτυχές της ζωής του εξομολογείται ο δημοφιλής ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης στην αυτοβιογραφία του όπου περιγράφει την ολέθρια σχέση που είχε με συνάδελφό του την οποία έδερνε καθημερινά στέλνοντάς τη στο νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει το star ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε ιδιαίτερα βίαιος απέναντι σε συνάδελφό του με την οποία διατηρούσε δεσμό.

«Την έσπαγα στο ξύλο καθημερινά, κάτι που δεν είχα ξανακάνει σε άλλη γυναίκα. Είχε δικό της κρεβάτι στον Ερυθρό Σταυρό, πότε με σπασμένο χέρι και πότε με σπασμένο κεφάλι. Ερχόταν μπαταρισμένη και έβριζε μέχρι και τον πατέρα μου. Τελικά, τις ξανάτρωγε» γράφει ο Ανδρέας Μπάρκουλης χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει την ταυτότητά της.

Αναφέρει, ωστόσο, τους μεγάλους του έρωτες με την Τζένη Καρέζη και την Καίτη Γκρέυ, αλλά μιλάει και για το οικογενειακό του δράμα έπειτα από τον θάνατο της αδερφής του.

«Βίωσα πολύ μικρός τον αιφνίδιο θάνατο της αδερφής μου, σε ηλικία 6 μηνών, μέσα στο πλοίο, από τη Θάσο όπου υπηρετούσε ο πατέρας, προς τον Πειραιά όπου και μέναμε. ΟΙ μεταμφιέσεις του φύλου μου γίνονταν με φορεματάκια της που η μητέρα μου αρνούνταν πεισματικά να πετάξει. Το σημαντικό ήταν η ταύτιση με τη χαμένη μου αδερφή και η ηδονική τάση της μάνας να μη δεχθεί την απώλεια», γράφει ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ