«Να σώσουμε ό,τι σώζεται από το ΠΑΣΟΚ» λέει η παπανδρεϊκή Κ75 και οργανώνεται - iefimerida.gr

«Να σώσουμε ό,τι σώζεται από το ΠΑΣΟΚ» λέει η παπανδρεϊκή Κ75 και οργανώνεται

«Να σώσουμε ότι σώζεται από το ΠΑΣΟΚ» λέει η παπανδρεϊκή Κ75 και οργανώνεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οργάνωση Κ75 των Μιχάλη Καρχιμάκη, Παντελή Οικονόμου, Γρηγόρη Νιώτη, Κατερίνας Μπατζελή, Ασπας Παπαηλιού, Μανώλη Στρατάκη, Βασίλη Γιουματζίδη, Βασίλη Νούσιου, Κατερίνας Διαμαντοπούλου, Λίτσας Κουρουπάκη, Γιώργου Πεταλωτή, Ελίζας Πολίτη, Ειρήνης Σενετάκη και οι συν αυτοίς, αρχίζει τις πρώτες μετά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ανοικτές πολιτικές εκδηλώσεις, με σύνθημα «να σώσουμε ό,τι κι αν σώζεται» από το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα.

Την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, καλούν συντρόφους, φίλους και γνωστούς από όλη τη χώρα, στο ξενοδοχείο CROWN PLAZA (Μιχαλακοπούλου 50, πρώην HOLIDAY INΝ) για να τους ενημερώσουν και να συζητήσουν ιδεολογικά, πολιτικά αλλά και οργανωτικά ζητήματα.

Η πανελλαδική διάταξη που φαίνεται να προωθούν οι 75 για τις δυνάμεις που τους ακολουθούν, πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αναζωογονήσει την κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι, όπως προκύπτει από το κείμενο που έχουν δημοσιοποιήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, κινούνται στις ιστορικές τροχιές του Κινήματος. Η κινητοποίηση είναι καλοσχεδιασμένη και οι προσδοκίες αρκετά φιλόδοξες, αφού στόχος είναι να γεμίσει ασφυκτικά η αίθουσα.

Η Κ75 είχε εμφανιστεί προσυνεδριακά με «μανιφέστο» και έντονη δράση, πετυχαίνοντας να εκλέξει μεγάλο αριθμό συνέδρων και ικανό αριθμό μελών στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Ιδιαίτερα, οι 75 επιδιώκουν την ανάδειξη, μέσα στην κρίση, πολιτικών που θα ξαναδώσουν στο ΠΑΣΟΚ τον αντισυστημικό χαρακτήρα, με τον οποίο πορεύθηκε τόσα χρόνια, πριν καταλήξει στο σημερινό του ενδοσυστημικό αδιέξοδο.

Κατά την κίνηση των 75 απαιτείται ενωτική συμπόρευση και συσπείρωση όλων όσοι δεν έχουν εγκαταλείψει τις βασικές αρχές που κράτησαν το ΠΑΣΟΚ δυνατό για τέσσερις δεκαετίες. Παλιών, αλλά και νεώτερων. Μόνο έτσι θεωρούν ότι για να μπορέσει να συνεχίσει η παράταξη πρέπει να έχει πολιτική συνάφεια με την ιδεολογία της και οι πολιτικές της πρέπει να έχουν διαχωριστικές γραμμές και να μην είναι ένα «κουβάρι μπερδεμένο».

πηγή: i-typos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ