Η μητέρα του Michael Jackson ζητάει 40 δισ δολάρια για το θάνατό του - iefimerida.gr

Η μητέρα του Michael Jackson ζητάει 40 δισ δολάρια για το θάνατό του

Ξεκινάει η δίκη για τη μήνυση μαμούθ 40 δισ. δολαρίων της μητέρας του Michael Ja
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τεράστιο ποσό των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων ζητάει η μητέρα του Michael Jackson από την εταιρεία που οργάνωσε τις τελευταίες εμφανίσεις του γιου της κατηγορώντας την ότι προσέλαβε τον γιατρό Κόνραντ Μάρεϊ ο οποίος φέρεται πως ευθύνεται για το θάνατο του βασιλιά της ποπ.

Το σώμα ενόρκων που θα καθορίσει την έκβαση της δίκης σχετικά με τη μήνυση που έχει καταθέσει η μητέρα του θρυλικού «Βασιλιά της Ποπ», Μάικλ Τζάκσον, κατά της οργανώτριας εταιρείας AEG Live, επελέγη τη Δευτέρα. Μετά από αναζήτηση ενός μηνός, επελέγησαν οι έξι άνδρες και οι έξι γυναίκες που θα επανεξετάσουν τη ζωή και το θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη.

Η Κάθριν Τζάκσον κατηγορεί την εταιρεία για τραγική αμέλεια εκ έπειτα από την πρόσληψη του Μάρεϊ για τη φροντίδα του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων συναυλιών που επρόκειτο να πραγματοποιήσει.

Η εταιρεία από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσέλαβε τον Μάρεϊ, ενώ ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον ήταν εθισμένος σε φάρμακα για πολλά χρόνια, προτού καν υπογράψει τη συμφωνία για τις συναυλίες που θα πραγματοποιούνταν στο Λονδίνο. Η AEG Live υποστηρίζει επίσης ότι δεν θα ήταν δυνατό να είχε προβλεφθεί εκ μέρους της ότι ο Μάρεϊ θα αποτελούσε κίνδυνο για τη ζωή του Τζάκσον. Ο γιατρός καταδικάστηκε το 2011 για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Ο Τζάκσον, 50 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Λος Άντζελες στις 25 Ιουνίου του 2009, από θανατηφόρα δόση ενός χειρουργικού αναισθητικού, το οποίο ο Μάρεϊ είχε χορηγήσει στον τραγουδιστή για την αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με τον ύπνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ