Η Ναταλία Δραγούμη μιλά για το πώς σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι της η οικιακή της βοηθός

Για τις δικαστικές περιπέτειες του συζύγου της Εντι Ρόμπερτς λόγω του θανάτου της 20χρονης οικιακής τους βοηθού μέσα στο σπίτι τους από ηλεκτροπληξία, περιγράφοντας ακριβώς το πώς έγινε το περιστατικό, μίλησε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στο περιστατικό, περιγράφοντάς το με κάθε λεπτομέρεια. Οπως εξήγησε ο τραγικός θάνατος της 20χρονης οικιακής της βοηθού επήλθε πριν από επτά χρόνια, λίγο μετά την ανακαίνιση που είχαν κάνει στο σπίτι τους.

«Η κοπέλα έχασε τη ζωή της, από ηλεκτροπληξία. Στο σπίτι μας υπήρχε ένα κουμπί στον πίνακα σαν όλα τα άλλα μαύρα κουμπιά, παρόλο που ήταν όλα καινούργια και ανακαινισμένα. Ένας επαγγελματίας, επιπόλαιος ηλεκτρολόγος που έφτιαξε τον πίνακα, δεν είπε ποτέ σε κανέναν, και δεν μας έδειξε πως υπάρχει αυτό το κουμπί που λέγεται bypass. Το εν λόγω κουμπί έχει καταργηθεί από το 2006. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του 2006. Το κουμπί αυτό, αναιρεί την ύπαρξη του ρελέ. Αν γίνει βραχυκύκλωμα, το ρελέ δεν θα πέσει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που μιλάω για το θέμα. Χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Πριν μισή ώρα, η κοπέλα είχε κάνει μπάνιο το νεογέννητο μωρό μου. Ήμασταν κι εμείς μες το σπίτι, στο ίδιο μπάνιο που μπαίνουμε όλοι. Η μοίρα, θα έπρεπε να πάρει κάποιον. Έγινε ένα βραχυκύκλωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Δραγούμη.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η δίκη του συζύγου της έγινε αυταπάγγελτα καθώς και ότι μαζί με αυτόν δικάζονται και οι δύο ηλεκτρολόγοι που ήταν υπεύθυνοι για την εγκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι τους.

«Εχει τελειώσει η ιστορία, αλλά ο σύζυγος μου, κατηγορήθηκε αυτεπάγγελτα. Η ευθύνη του ιδιοκτήτη, είναι απλά πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του κουμπιού αυτού. Και μάλιστα στο δικαστήριο, η ίδια η δικαστής, είπε να πάω σπίτι μου να δω αν έχω bypass. Αυτό το bypass είναι σαν να έχεις μια βόμβα μες το σπίτι σου, και το τρομερό, είναι πως το έβαλε ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος», κατέληξε η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ