Εκτός από τον Μαρκογιαννάκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκνευρίζει και τον Νεράντζη - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Εκτός από τον Μαρκογιαννάκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκνευρίζει και τον Νεράντζη

Οι καβγάδες της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη θα μείνουν στη κοινοβουλευτική ιστορία. Ομως επειδή οι συνεδριάσεις της επιτροπής έχουν αραιώσει πια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετέχει και σε άλλες επιτροπές. Σήμερα πήρε μέρος στην επιτροπή θεσμών όπου πρόεδρος είναι ένας παλιός της γνώριμος ο Τάσος Νεράντζης, με τον οποίο έχει κοντραριστεί πολλές φορές.

Το ίδιο έγινε και σήμερα όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου άρχισε να υποβάλει δεκάδες ερωτήσεις στον Συνήγορο του Καταναλωτή. «Ολοκληρώστε κυρία συνάδελφε. Εχετε ξεπεράσει προ πολλού το χρόνο σας» τη διέκοψε ο κ. Νεράντζης. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να του επιτίθεται και να τον κατηγορεί για συγκάλυψη ενώ τον προκάλεσε να τη φορολογήσει όπως κάνει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό. Ακόμα θυμήθηκε το περίφημο σημείωμα Βενιζέλου και κατέληξε λέγοντάς του να μη μιλάει. «Τι λέτε κυρία μου; Στον Πρόεδρο της Επιτροπής θα πείτε να μη μιλάει; Από πού αντλείτε αυτό το θράσος;» απάντησε ο κ. Νεράντζης και εκείνη του απάντησε «έχω δικαίωμα να σας το λέω γιατί είμαι μέλος της Επιτροπής». Αμεση ήταν και η απάντηση Νεράντζη: «Σου έλειψε το άλλο σόου της προκαταρκτικής και ήρθες να κάνεις σόου σε μένα ε;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ