Απογοητευτική υποδοχή για το Facebook Home - iefimerida.gr

Απογοητευτική υποδοχή για το Facebook Home

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολυδιαφημισμένη εφαρμογή Facebook Home έτυχε «χλιαρής» υποδοχής από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Πρόκειται για την εφαρμογή που τροποποιεί βασικές λειτουργίες των «έξυπνων» κινητών με λειτουργικό Android (όπως την οθόνη έναρξης), ώστε να κάνει πιο εύκολη τη χρήση του δικτύου μέσω του smartphone.

Για την προώθησή της μάλιστα ακόμη και ο ίδιος ο ιδρυτής του Facebook συμμετείχε σε διαφημιστικό.

Όπως αναφέρει το BBC, το συγκεκριμένο application έχει εγκατασταθεί 500.000 φορές από τις 4 Απριλίου, όταν αναρτήθηκε στο online κατάστημα Google Play store.

Ένα νούμερο που κρίνεται μέτριο, παρόλο που το Facebook Home προς το παρόν διατίθεται σε λίγες χώρες και για περιορισμένο αριθμό μοντέλων. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι η εφαρμογή Instagram έφτασε το 1εκατομμύριο «κατεβάσματα» σε 24 μόλις ώρες από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο Google Play.

Αλλά και οι χρήστες βαθμολογούν αυστηρά τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος της δεν ξεπερνά τα 2,2 στα 5 «αστέρια». Πιο συγκεκριμένα, από τους μισούς χρήστες που την αξιολόγησαν, το 50% τη βαθμολόγησε με 1 «αστέρι», ενώ μόλις 1.800 τής έδωσαν 5 «αστέρια», το ανώτερο σκορ.

Συγκρατημένες είναι επίσης στην πλειονότητά τους και οι 11.000 κριτικές που έχουν γραφτεί για το Facebook Home, με πολλούς χρήστες να παραπονιούνται για την επίδραση που έχει η εφαρμογή στην αυτονομία των συσκευών τους ή για το γεγονός ότι δεν μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν widget στην αρχική οθόνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ