Έχασε το πόδι της στο μακελειό της Βοστώνης, αλλά είναι αποφασισμένη να χορέψει ξανά [εικόνες] - iefimerida.gr

Έχασε το πόδι της στο μακελειό της Βοστώνης, αλλά είναι αποφασισμένη να χορέψει ξανά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, πίστευε ότι όλα είχαν πάει καλά. Την προηγούμενη ημέρα, στο μακελειό της Βοστώνης, είδε το ένα της πόδι άσχημα τραυματισμένο. Ξυπνώντας, όμως, μετά την επέμβαση, η Αντριάν Χάσλετ ένιωθε μία χαρά. Μέχρι που η μητέρα της της είπε περίλυπη «Το πόδι σου, χάθηκε».

Η 32χρονη δασκάλα χορού είναι ένα από τα δεκάδες θύματα που άφησε ακρωτηριασμένα πίσω της η βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο. Ήταν εκεί ως θεατής, μαζί με το σύζυγό της. Είναι όμως παράλληλα και το πρότυπο της θετικής σκέψης. Γιατί δηλώνει αποφασισμένη να επιστρέψει στα όσα έκανε έως τώρα και να προχωρήσει ακόμη παραπέρα!

Έχασε το πόδι της στο μακελειό της Βοστώνης, αλλά είναι αποφασισμένη να χορέψει ξανά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Όταν χορεύω είμαι απόλυτα ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να αφήσω κάποιον να μου κλέψει τη ζωή. Οπότε, ναι, θα χορέψω ξανά. Και τον επόμενο χρόνο, παρότι ποτέ δεν ήμουν δρομέας, σκοπεύω να τρέξω στο μαραθώνιο!», είπε στο ABC News η Χάσλετ, της οποίας το πόδι οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν από το γόνατο και κάτω.

Η δρ. Λίνα Αρσλανιάν που την παρακολουθεί τη διαβεβαίωσε ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της με τη χρήση προσθετικού μέλους.

Έχασε το πόδι της στο μακελειό της Βοστώνης, αλλά είναι αποφασισμένη να χορέψει ξανά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ναι, είναι απαίσιο να σου... ανατινάσσουν το πόδι, αλλά δεν μπορώ να βυθιστώ στη θλίψη. Θέλω απλά ο κόσμος να ξέρει ότι μπορείς να βγεις πιο δυνατός από μία κατάσταση που μοιάζει με το τέλος του κόσμου», πρόσθεσε με νόημα η Χάσλετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ