H 21χρονη εγγονή του «πορνοβαρόνου» που είναι πιο πλούσια από τη βασίλισσα [εικόνες] - iefimerida.gr

H 21χρονη εγγονή του «πορνοβαρόνου» που είναι πιο πλούσια από τη βασίλισσα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 500 εκ. ευρώ προσωπική περιουσία (σ.σ. που μοιράζεται με την 27χρονη αδελφή της) έφεραν την 21χρονη Ίντια Ρόουζ Τζέιμς στην 265η θέση της λίστας των Sunday Times με τους πιο πλούσιους Βρετανούς, τρεις δηλαδή θέσεις πιο πάνω από την ίδια τη βασίλισσα της Αγγλίας.

Η επονομαζόμενη και «πριγκίπισσα του Σόχο», το μεγαλύτερο μέρος του οποίου της ανήκει, είχε την τιμή να είναι το νεαρότερο σε ηλικία άτομο που βρέθηκε εντός της Rich List. Κάτι που έκανε τα βρετανικά μίντια να ασχοληθούν και πάλι με την περίπτωσή της.

Αν και, ουσιαστικά, ποτέ δεν είχαν σταματήσει. Η περιουσία της Ίντια Ρόουζ προέρχεται από τον παππού της Πολ Ρέιμοντ που της την άφησε κληρονομιά (σ.σ. το 80% αυτής, σε εκείνη και την αδελφή της) το 2008 όταν και πέθανε.

Συγκεκριμένα ο Ρέιμοντ, τον οποίο η Daily Mail ονομάζει πορνοβαρόνο, έχτισε την περιουσία του μέσα από μια αλυσίδα topless clubs και αντρικών περιοδικών. Ενώ στη συνέχεια αγόρασε σχεδόν τα 2/3 του Σόχο. Με άλλα λόγια μια έκταση συνολικού εμβαδού 60 στρεμμάτων.

Οι δυο αδελφές (που είναι παιδιά της κόρης του Ρέιμοντ , Ντέμπι) πήραν το 80% αυτής της περιουσίας. Με το υπόλοιπο 20% να καταλήγει στον 53χρονο Χάουαρντ, γιο του Ρέιμοντ, με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις.

Η Ίντια Ρόουζ (fashion editor και επίδοξη ηθοποιός) είναι αυτή που βρίσκεται συνήθως στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς συνηθίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά της. Όπως όταν βγαίνει έξω με λαγουδάκια του Playboy, καίει ένα χαρτονόμισμα των 10 λιρών για πλάκα ή ποστάρει φωτογραφίες της από πάρτι στο Λος Άντζελες, το Ντουμπάι και το Παρίσι.

Αντίστοιχα η μεγαλύτερή της αδελφή, Φον, είναι στέλεχος στην οικογενειακή κτηματομεσιτική επιχείρηση και γνωστή φιλάνθρωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ