Ο Εβρά χλευάζει τον Σουάρες, αλλά ο Μάικ Τάισον τον ακολουθεί στο twitter [εικόνα, βίντεο]

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που... τρέφεται από πρότυπα όπως ο Λιονέλ Μέσι, αλλά δεν μπορεί να ζήσει και δίχως τους Λουίς Σουάρες αυτού του κόσμου. Ο Ουρουγουανός troublemaker της Λίβερπουλ έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ενέργειά του να δαγκώσει στο χέρι τον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι.

Ας αφήσουμε στην άκρη τις σοβαροφανείς αντιδράσεις κι ας σταθούμε στον πιο ανάλαφρο αντίκτυπο της προβληματικής συμπεριφοράς του Σουάρες. Στο γεγονός, ας πούμε πως απέκτησε έναν καινούριο φίλο. Τον Μάικ Τάισον, ο οποίος μόλις είδε πως ο Ουρουγουανός δαγκώνει, έσπευσε να τον ακολουθήσει στο twitter. Κι ο Μάικ Τάισον ξέρει από δαγκωνιές. Ο Εβάντερ Χόλιφιλντ, ο Βρετανός πυγμάχος, που το 1997 κόντεψε να χάσει το αυτί του από τα δόντια του Iron Mike μπορεί να σας το πιστοποιήσει.

«Μπήκα στο twitter και είπα αυτός δείχνει ενδιαφέρων τύπος, ας τον ακολουθήσω να τον τσεκάρω να δω ποια είναι η πορεία του», είπε ο Αμερικανός πρώην πυγμάχος για το θέμα και πρόσθεσε: «Ξέρω δάγκωσε κάποιον. Συμβαίνουν αυτά. Είμαι σίγουρος πως θα τα βρει με τον αντίπαλό του όπως εγώ τα βρήκα με τον Χόλιφιλντ».

Το νέο... ανδραγάθημα του Σουάρες δεν μπορούσε να μην το εκμεταλλευτεί ο ορκισμένος εχθρός του, ο Πατρίς Εβρά. Ο Γάλλος, ο οποίος παλιότερα είχε υποστεί τη ρατσιστική συμπεριφορά του παίκτη της Λίβερπουλ, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε μαζί του και δάγκωνε ένα ψεύτικο χέρι. Σαφής παραπομπή στον Σουάρες.

Η χάρη του Ουρουγουανού, όμως, έφτασε μέχρι και την Ασία, εκεί όπου εταιρία animation από την Ταϊβάν κατασκεύασε ολόκληρο σκετσάκι που παρουσιάζει τον Σουάρες να δαγκώνει αδιακρίτως.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουρουγουανός δοκιμάζει τους... κυνόδοντες του. Το 2010 όταν αγωνιζόταν στον Αγιαξ είχε δαγκώσει στο λαιμό τον Οτμάν Μπακάλ σε ένα ντέρμπι με την Αϊντχόβεν και είχε τιμωρηθεί με επτά αγωνιστικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ