Box Office: Μετά βίας, αλλά στην κορυφή το Super 8 - iefimerida.gr

Box Office: Μετά βίας, αλλά στην κορυφή το Super 8

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κορυφή των ταμείων βρέθηκε το Super 8, αλλά με τέτοια νούμερα επιτυχία δεν το λες. Από κοντά το The Hangover Part II, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση μετά από δυο βδομάδες κορυφής.

Στην κορυφή του box office κατάφεραν να φτάσουν τα πιτσιρίκια του Super 8, έστω κι αν όχι για κανέναν άλλο λόγο πέρα απ' την έλλειψη αντιπάλου, αφού τα 18,5 χιλ εισιτήρια που μάζεψαν από 55 ολόκληρες οθόνες, δεν μπορείς παρά πλήρως απογοητευτικά να τα πεις. Τουλάχιστον, ήταν αρκετά για να ρίξουν το The Hangover Part II από την πρώτη θέση, αφού η πρωταθλήτρια των δυο προηγούμενων τετραημέρων είδε την φόρα της να περιορίζεται κατά 52% και τις 77 οθόνες της να μαζεύουν μόλις 17,7 χιλ θεατές. Που, ωστόσο, για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα, ήταν περισσότεροι απ' τους 13,1 χιλ που προτίμησαν τις 62 αίθουσες των άτυχων στη χώρα μας μεταλλαγμένων του X-Men: First Class.

Βάλε μέσα και τις αναμενόμενα υποτονικές επιδόσεις των υπόλοιπων νέων τίτλων όπως το Henry's Crime (5,5 χιλ από 13 οθόνες), το Water for Elephants (2.1 χιλ από 6 οθόνες) και το Shelter (2 χιλ από 16 οθόνες) που έφτασαν με τραγική καθυστέρηση στις ελληνικές αίθουσες, και το ψιλοπετυχημένο άνοιγμα του Essential Killing (1,3 χιλ από 3 αίθουσες), που δεν ήταν βέβαια αρκετό για να αλλάξει το κλίμα, και καταλαβαίνεις γιατί τα ταμεία δεν μπόρεσαν ν' αντέξουν τον καύσωνα του ΠεΠαΣαΚυ, και σημείωσαν πτώση κατά 25% σε σχέση με το προηγούμενο, βλέποντας τις συνολικές τους εισπράξεις μετά βίας να φτάνουν τις 90χ χιλ στο πανελλαδικό σύνολο. Μεγαλύτερη ήταν η πτώση της εβδομάδας ολόκληρης, με τα νούμερα να σημειώνουν κατρακύλα της τάξης του 35% και το σύνολο να μην φτάνει καν τις 150 χιλ (απ' τις 211 χιλ της προηγούμενης), ποσοστά που μπορείς να τα εντοπίσεις και στην κατά 44% πτώση των εβδομαδιαίων εισπράξεων των τέταρτων Πειρατών της Καραϊβικής, ή και την κατά 64% αντίστοιχη του δεύτερου Hangover, αλλά εδώ που τα λέμε, αν δεν έχεις και κάνα τίτλο της προκοπής να δεις, δεν υπάρχει και κάνας λόγος να ξεκουνηθείς. Που μέχρι να 'ρθουν οι Transfomers: Dark of the Moon στο τέλος του μήνα, τέτοιο λόγο μάλλον δεν πρόκειται να βρεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ