«Ο Ωνάσης ήταν λεβέντης», δηλώνει ο Κόκοτας για το φίλο του τον Αρίστο [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ο Ωνάσης ήταν λεβέντης», δηλώνει ο Κόκοτας για το φίλο του τον Αρίστο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το φίλο του Αριστοτέλη Ωνάση μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταμάτης Κόκοτας στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο Ωνάσης ήταν παλικάρι. Ηταν η προσωποποίηση της λεβεντιάς για μένα. Είχα την τύχη να είναι φίλος μου. Οπως ήμουν και με την Κάλλας, τη θεά του τραγουδιού, και με την Τζάκι. Και οι δυο ήταν καλές και ευγενικές κυρίες. Ειδικά η Κάλλας με αγαπούσε πολύ. Μου έλεγε 'τι γλυκά που τραγουδάς'». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος. Προσθέτοντας: «Μιλάς για ένα άνθρωπο που δεν ξέρει τι έχει και σε δέχεται όπως είσαι. Ίσως και χωρίς δεκάρα στην τσέπη σου. Και σου μιλάει με τον ίδιο τρόπο που θα μίλαγε στο μεγαλύτερο Αμερικάνο ή Εγγλέζο τραπεζίτη. Αυτός ήταν ο Ωνάσης. Για αυτό και αγαπήθηκε τόσο πολύ».

Στα πλαίσια της ίδιας εκπομπής ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε για το πώς αντιμετώπισε ο Ωνάσης τον θάνατο του γιου του («Ισως ήμουν ο μόνος που καθόταν, με έπιανε από τον ώμο και μου έλεγε 'Τον έχασα. Δυστυχώς Σταματάκι τον έχασα'»). Καθώς επίσης -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star- για τα λουκούλλεια γεύματα στα οποία συμμετείχε στον Σκορπιό και πόσο τον στεναχωρεί που η Αθηνά δεν θέλει να έχει σχέση με την Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ