Παπαδάκης: «Τι άλλαξε στο ΚΚΕ με το νέο Γραμματέα;» - Κανέλλη: «Βάρδια» [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαδάκης: «Τι άλλαξε στο ΚΚΕ με το νέο Γραμματέα;» - Κανέλλη: «Βάρδια» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή της ότι τίποτα δεν άλλαξε στο ΚΚΕ μετά την εκλογή του Δημήτρη Κουτσούμπα στη θέση της Αλέκας Παπαρήγα εξέφρασε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία στην ερώτηση «Τι άλλαξε με το νέο γραμματέα;» που της έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, απάντησε λακωνικά: «Βάρδια».

Η κυρία Κανέλλη, αναφερόμενη στην πορεία που θα ακολουθήσει το ΚΚΕ μετά την αλλαγή του γενικού γραμματέα, τόνισε πως «το ΚΚΕ είναι πλεούμενο, κάθε γραμματέας δεν είναι ιπτάμενος Ολλανδός, είναι πλοίο όχι φάντασμα, αλλά πραγματικό και μάλιστα παντός καιρού».

Παράλληλα, μιλώντας για την Αλέκα Παπαρήγα, η βουλευτής του κόμματος δήλωσε πως «σιχαίνεται τις εορτολογίες-νεκρολογίες» από άτομα τα οποία δήλωσε πως «βουτούσαν την πένα στη χολή κι έγραφαν για την Παπαρήγα και τώρα λένε ότι θα τους λείψει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ