Απαράδεκτο: Τουριστική ατραξιόν έγινε ο δρόμος όπου συνελήφθη ο Τσαρνάεφ [εικόνες] - iefimerida.gr

Απαράδεκτο: Τουριστική ατραξιόν έγινε ο δρόμος όπου συνελήφθη ο Τσαρνάεφ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τον πανικό και το σοκ, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του ανθρωποκυνηγού που νέκρωσε κυριολεκτικά το Watertown, τουρίστες αλλά και ντόπιοι σπεύδουν να επισκεφθούν την οδό Franklin 67, εκεί όπου συνελήφθη ο Τσαρνάεφ και βέβαια να εξετάσουν το σκάφος όπου βρέθηκε.

Απαράδεκτο: Τουριστική ατραξιόν έγινε ο δρόμος όπου συνελήφθη ο Τσαρνάεφ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως γράφει η Daily Mail, πέρα από τα τηλεοπτικά συνεργεία, ο χώρος είναι γεμάτος με τουρίστες με φωτογραφικές μηχανές αλλά και ντόπιους που με ανατριχίλα αλλά και απίστευτη περιέργεια θέλουν να δουν το χώρο όπου έληξε μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες τρόμου των ΗΠΑ. Οι εφημερίδες αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με φωτογραφίες τουριστών ή γειτόνων που χαμογελούν με φόντο την αυλή και το σκάφος όπου βρέθηκε ο Τσαρνάεφ.

Απαράδεκτο: Τουριστική ατραξιόν έγινε ο δρόμος όπου συνελήφθη ο Τσαρνάεφ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν ως ήρωα τον Dave Henneberry, που με ψυχραιμία διαπίστωσε ότι στο σκάφος του κρύβεται ο δράστης και ενημέρωσε την αστυνομία δίνοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό. Μάλιστα κάποιοι έχουν ανοίξει στο facebook σελίδα υποστήριξης του Henneberry με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοράσει καινούριο σκάφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ