«Έχω ζήσει 5 ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Τζούμας - iefimerida.gr

«Έχω ζήσει 5 ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Τζούμας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περιπέτειά του με τον καρκίνο και τα πέντε παιδιά που δεν έχει μίλησε ο Κωσταντίνος Τζούμας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Έχω ζήσει 5 ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στην ζωή μου. Ήταν όλες με διάφορες τύπισσες που ήταν πιο ροκ από εμένα και που καμία τους δεν ήθελε να τα κρατήσει γιατί δεν ήθελαν να αναλάβουν το ρόλο του γονιού. Η αλήθεια είναι ότι αν είχα την οικονομική επιφάνεια του Μικ Τζάγκερ δεν θα είχα καμία αντίρρηση να έχω πέντε παιδιά». Αυτό δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή Κορίτσια για Σπίτι.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το γιατί δεν δέχτηκε να είναι στο Your Face Sounds Familiar «Δεν δέχτηκα να πάω στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar γιατί περίμενα να υπήρχε δέλεαρ ένα αστρονομικό ποσό. Θα ήθελα μια πολύ σκανδαλώδη αμοιβή. Να έχω να λέω και εγώ ότι συμμετείχα σε ένα 'σκάνδαλο'. Αλλά δεν έγινε. Οπότε είπα να μην μπω σε αυτή την περιπέτεια».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε και για την περιπέτειά του με τον καρκίνο το 2004 «Είδα τους Ολυμπιακούς από τον Ευαγγελισμό με τον ορό στην φλέβα μέσα, κάνοντας χημειοθεραπεία. Ξεκίνησα μέσα Ιουλίου και πήγε μέχρι αρχές Δεκεμβρίου. Και μετά το ξέχασα. Ήταν σαν όνειρο. Δεν ήταν το καλύτερο, αλλά όχι και το χειρότερο γιατί μου προέκυψε ένα είδος ξανακοιτάγματος της ζωής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ