Πώς να γίνετε διευθυντής στο... Στόουνχετζ και να τα βάλετε με τον Βασιλιά Αρθούρο - iefimerida.gr

Πώς να γίνετε διευθυντής στο... Στόουνχετζ και να τα βάλετε με τον Βασιλιά Αρθούρο

Πως να γίνετε διευθυντής στο... Στόουνχετζ και να τα βάλετε με τον Βασιλιά Αρθού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πήραν απόφαση φαίνεται οι Αγγλοι πως θα πρέπει να βρουν κάποιον ή κάποια να διευθύνει με σωστό τρόπο το αρχαίο μνημείο του Στόουνχετζ και κυρίως να τα βάλει με τους δρουίδες, που συνωστίζονται κατά καιρούς εκεί, έτσι ώστε να προστατευθούν οι πέτρες.

Ο μισθός υπολογίζεται στα 77.000 ευρώ ετησίως και η προτεραιότητα είναι να οργανωθεί σωστά το προσωπικό περίπου 180 ατόμων που απασχολείται στο χώρο, αλλά, κυρίως να προσεχθούν οι δρουίδες κατά τα ηλιοστάσια και τις άλλες παγανιστικές εορτές που συγκεντρώνονται στην περιοχή.

Ενας από αυτούς τους δρουίδες αυτοαποκαλείται «Βασιλιάς Αρθούρος» ο οποίος συνεχίζει να πιέζει ώστε το Στόουνχετζ να είναι ανοικτό για το κοινό κατά το χειμερινό και θερινό ηλιοστάσιο, κάτι που αναμένεται να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στις ούτως ή άλλως ευαίσθητες πέτρες 4.000 ετών.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ