Πασχάλης μαινόμενος: Δεν θα με κρίνουν εμένα δύο καρακάξες - iefimerida.gr

Πασχάλης μαινόμενος: Δεν θα με κρίνουν εμένα δύο καρακάξες

Πασχάλης μαινόμενος: Δεν θα με κρίνουν εμένα δύο καρακάξες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρ και μανία έγινε ο τραγουδιστής Πασχάλης με τις κυρίες της κριτικής επιτροπής του νέου σόου του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar» , Μπέσσυ Μάλφα και Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μπορεί να χάρηκε που ο Θανάσης Αλευράς κέρδισε με την ερμηνεία του στο τραγούδι «Αν μια μέρα σε χάσω» ωστόσο εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος από την κριτική των κυριών στη δική του ερμηνεία.

Μιλώντας σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή τις χαρακτήρισε «καρακάξες» και τόνισε ότι δεν θα κριθεί ο ίδιος από αυτές.

«Τα σχόλια που δέχτηκα ήταν πολύ κολακευτικά και τονίζανε ότι με ψήφισε το κοινό. Θα ήθελα όμως να πω ότι η επιτροπή ήταν απαράδεκτη. Είχαν δυο καρακάξες να κρίνουν εμένα. Εγώ θα κριθώ από αυτές τις δυο που επί τριανταπέντε χρόνια το τραγούδι έχει αγαπηθεί με τον τρόπο που το ερμήνευσα και έχει κριθεί ήδη; Ελεγαν πως εγώ λέω χαμογελαστά το τραγούδι ενώ δεν θα έπρεπε.. δεν με χ... τώρα;; Έχουν πολύ πλάκα οι κυρίες... Δεν τους έπεφτε λόγος να σχολιάσουν εμένα. Δεν ήταν το αντικείμενο της βραδιάς η ερμηνεία η δική μου... Η Γκαγκάκη άρεσε στον εαυτό της την περασμένη εβδομάδα που τραγούδησε» ήταν τα λόγια του Πασχάλη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ