Και μπαράζ έχει η Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός - Ξάνθη για την 6η θέση - iefimerida.gr

Και μπαράζ έχει η Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός - Ξάνθη για την 6η θέση

Και μπαράζ έχει η Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός - Ξάνθη για την 6η θέση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λύση στον... πονοκέφαλο της 6ης θέσης προσπαθεί να βρει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό θα προχωρήσει στη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην έκτη θέση και έχουν από μια νίκη με ένα γκολ διαφορά στους μεταξύ τους αγώνες, οπότε με «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μη λάβει την πολυπόθητη αδειοδότηση κάποια από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, η Σούπερ Λίγκα θέλει να είναι «καλυμμένη».

Το πρόβλημα όμως εντοπίζεται στην ημερομηνία διεξαγωγής αυτού του ιδιότυπου μπαράζ που μπορεί να κριθεί και αχρείαστο στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός θέλει να γίνει πριν το Πάσχα, ενώ από την πλευρά τους οι «Ακρίτες» θέλουν να γίνει μετά για να έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ