Αλαφούζος για Νταμπίζα: Τον έδερναν τα αδέρφια του κι έγινε αντιπαναθηναϊκός - iefimerida.gr

Αλαφούζος για Νταμπίζα: Τον έδερναν τα αδέρφια του κι έγινε αντιπαναθηναϊκός

Αλαφούζος για Νταμπίζα: Εγινε αντιπαναθηναϊκός γιατί τον έδερναν τα αδέρφια του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, για τις προ εικοσαετίας δηλώσεις του Νίκου Νταμπίζα, τον οποίο και επιθυμεί να φέρει στο διοικητικό σχήμα του «τριφυλλιού», αλλά «σκοντάφτει» στις αντιδράσεις μελών της ομάδας.

Το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του παλαίμαχου άσου και η δήλωσή του ότι είναι «αντιπαναθηναϊκός» το 1994 όταν και έπαιρνε μεταγραφή στους Πειραιώτες δεν έχουν ξεχαστεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μερίδα των φιλάθλων οι οποίοι διαφωνούν με την προοπτική να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

Σύμφωνα με το gazzetta, ο κ. Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων από μικρομετόχους για τις συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα και σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα, αλλά και να προασπίσει τις επιλογές του ανέφερε «Η δήλωση αυτή δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν ήταν μικρός τα αδέρφια του τον έδερναν που ήταν Παναθηναϊκοί και για αυτό δήλωσε αντιπαναθηναϊκός».

Για την ιστορία, το καλοκαίρι του 1994 ο Νίκος Νταμπίζας έπαιρνε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και δήλωνε: «Μικρός ήμουν Άρης και αντιπαναθηναϊκός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ