Προσφυγή καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας για το κούρεμα - iefimerida.gr

Προσφυγή καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας για το κούρεμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας προκειμένου να ετοιμαστεί η προσφυγή εναντίον της τράπεζας για τα ποσά που χάθηκαν από το πρόσφατο κούρεμα καταθέσεων.

Όσον αφορά τα φυσικά πρόσωπα-μέλη του Συνδέσμου, ο τελευταίος αναφέρει ότι θα πρέπει να παραδώσουν αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, πρόσφατο λογαριασμό δημόσιας ωφελείας κ.λπ. και οποιαδήποτε αλληλογραφία είχε ο καταθέτης με την τράπεζα μετά τις 15 Μαρτίου 2013.

Σε σχέση με τα νομικά πρόσωπα, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι θα πρέπει να παραδώσουν αντίγραφα πιστοποιητικών του νομικού προσώπου (ίδρυσης, μετόχων, διευθυντών), τελευταία τραπεζική κατάσταση των καταθέσεων και των υποχρεώσεων (σε περίπτωση συμψηφισμών), αντίγραφα συμβάσεων (εάν υπάρχουν) στις οποίες προνοείται δικαίωμα συμψηφισμού (σε περίπτωση συμψηφισμών) και οποιαδήποτε αλληλογραφία με την τράπεζα μετά τις 15 Μαρτίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ