"Αν δε γίνει ο ΧΥΤA στην Κερατέα, η Αθήνα θα γίνει Νάπολη" - iefimerida.gr

"Αν δε γίνει ο ΧΥΤA στην Κερατέα, η Αθήνα θα γίνει Νάπολη"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χθεσινές σκληρές συμπλοκές της Αστυνομίας με τους κατοίκους της Κερατέας και της Λαυρεωτικής για να ανοίξει η λεωφόρος Λαυρίου και να μπορέσουν να περάσουν τα συνεργεία, για να ξεκινήσουν την κατασκευή του ΧΥΤΥ στο Οβριόκαστρο, κάθε άλλο παρά τυχαίες ήταν. Η κυβέρνηση, έπειτα από τρεις μήνες αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της, καθώς το σχετικό "πράσινο φως" έδωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Παρότι οι κάτοικοι της Κερατέας φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους επ' αόριστον, θεωρείται βέβαιο ότι η Αστυνομία θα σκληρύνει ακόμη περαιτέρω τη στάση της, προκειμένου ως τα μέσα Απριλίου να έχουν πιάσει δουλειά τα συνεργεία κατασκευής του ΧΥΤΥ.

Μάλιστα, καλά ενημερωμένες πηγές, που γνωρίζουν το πρόβλημα διαχείρισης απορριμμάτων της Αττικής, επιβεβαιώνουν στην iefimerida.gr την πρόθεση της κυβέρνησης να μην κάνει πίσω, με μία φράση: "αν υποχωρήσουμε και δεν γίνει ο ΧΥΤΥ στην Κερατέα, η Φυλή θα "μπουκώσει" και η Αθήνα θα γίνει Νάπολη".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ