Ο Βρούτσης επιμένει στην παραίτηση Κικίλια, παρά την υπόσχεση Μαξίμου σε Βενιζέλο για παραμονή - iefimerida.gr

Ο Βρούτσης επιμένει στην παραίτηση Κικίλια, παρά την υπόσχεση Μαξίμου σε Βενιζέλο για παραμονή

Μαξίμου σε Βενιζέλο: Δεν φεύγει ο διοικητής του ΟΑΕΔ - Βρούτσης: Κι όμως θα φύγε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένουν κύκλοι του υπουργείου Εργασίας ότι εντός των προσεχών ημερών θα αντικατασταθεί ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, την παραίτηση του οποίου είχε ζητήσει σήμερα το πρωί ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Την ίδια ώρα όμως στην Ιπποκράτους κορυφαίοι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επιμένουν ότι ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι τελικά ο κ. Κικίλιας θα παραμείνει, προς το παρόν τουλάχιστον, στη θέση του, κάτι με το οποίο συμπαρατάσσεται και η ΔΗΜΑΡ, όπως έγινε σαφές μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Χρήστου Πρωτόπαπα με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Από το ΠΑΣΟΚ σημειώνεται ότι ο κ. Κικίλιας αποτελεί πρόταση της ΔΗΜΑΡ για τη συγκεκριμένη θέση τονίζοντας παράλληλα ότι η θέση του προέδρου του ΟΑΕΔ είναι ευαίσθητη και δεν «σηκώνει κομματικά παιχνίδια».

Και σε απάντηση διαρροών ότι η παραίτηση δόθηκε με αφορμή το χειρισμό κάποιων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, από το ΠΑΣΟΚ απαντούν ότι το πρόβλημα προέκυψε όταν από κυβερνητικούς παράγοντες υποδείχθηκε στον κ. Κικίλια να αντικαταστήσει δύο διευθυντές του οργανισμού κάτι το οποίο αυτός αρνήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ