ΔΗΜΑΡ: Μεγάλες φουρτούνες φέρνει ο ανασχηματισμός

Ισχυρές... σεισμικές δονήσεις έχει προκαλέσει στην Αγίου Κωνσταντίνου το σενάριο του επικείμενου ανασχηματισμού, το οποίο και φούντωσε μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης του πρωθυπουργού για τη δημιουργία 6 θέσεων αναπληρωτών υπουργών σε συγκεκριμένα υπουργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ «βράζει» μετά τις πρώτες φήμες που θέλουν τον κ. Φώτη Κουβέλη ναι μεν να συζητά τη συμμετοχή του κόμματός του με πολιτικά πρόσωπα, αλλά όμως όχι με βουλευτές.

Συγκεκριμένα, βουλευτής του κόμματος με αριστερό...DNA τόνισε πως «το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει συζητηθεί ακόμη, πλην όμως όταν επιστρέψει ο πρόεδρος απ' τις Βρυξέλλες θα τεθεί στο τραπέζι. Και αν δούμε να καταλήγει σε πολιτικά πρόσωπα θα έχουμε... μεγάλα πανηγύρια»!

Ο ίδιος βουλευτής δήλωσε στο iefimerida.gr: «πως δεν είναι δυνατόν οι βουλευτές να τραβάν το κουπί και να παίρνουν καρέκλες αυτοί που απέτυχαν στις εκλογές», δίνοντας κατ' αυτό τον τρόπο ένα δείγμα της ατμόσφαιρας που επικρατεί στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας, παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις έχουν ήδη ανάψει και προμηνύεται φουρτούνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ