Επιμένει η κυβέρνηση: Επτά Κυριακές θα ανοίγουν όλα τα μαγαζιά, τις υπόλοιπες οι «μικροί» - iefimerida.gr

Επιμένει η κυβέρνηση: Επτά Κυριακές θα ανοίγουν όλα τα μαγαζιά, τις υπόλοιπες οι «μικροί»

Επιμένει η κυβέρνηση: Επτά Κυριακές θα ανοίγουν όλα τα μαγαζιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eπιμένει, παρά τις αντιδράσεις, η κυβέρνηση στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, με τον υφυπουργό Ανάπτυξής Κωστή Χατζηδάκη να δηλώνει πως «επτά Κυριακές θα ανοίξουν όλοι, τις υπόλοιπες 45, ας ανοίξουν οι "μικροί"».

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο BHMA FM 99,5 ανέφερε χαρακτηριστικά πως «εμείς λέμε 7 Κυριακές του χρόνου να ναι ανοιχτοί όλοι και τις υπόλοιπες 45 Κυριακές, εάν το θέλουν, μπορούν να ανοίξουν οι "μικροί". Αν δεν το θέλουν και πιστεύουν ότι θα καταστραφούν, ας μην ανοίξουν».

Ο κ.Χατζηδάκης παραδέχθηκε εμμέσως ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχουν διαφωνίες εντός της τρικομματικής κυβέρνησης λέγοντας πως «είναι προφανές ότι η ΝΔ δεν έχει 151 ψήφους στη Βουλή, που χρειάζεται για να περάσει η ρύθμιση. Κάναμε διάλογο με τους κυβερνητικούς μας εταίρους, θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε. Ο καθένας τοποθετείται, κρίνεται από την κοινή γνώμη, σε σχέση με το αν οι απόψεις του έχουν μια προστιθέμενη αξία ή δεν έχουν, και στο τέλος θα υπάρξει μια άποψη που θα επικυρωθεί ή όχι από την πλειοψηφία της Βουλής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ