Ντράμερ σε ρέγκε συγκρότημα έγινε ο Λανς Aρμστρονγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντράμερ σε ρέγκε συγκρότημα έγινε ο Λανς Aρμστρονγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τύχη του ως ντράμερ δοκίμασε ο Λανς Άρμστρονγκ που έπαιξε 4 τραγούδια μαζί με το συγκρότημα Lance Herbstrong στα πλαίσια του ρέγκε φεστιβάλ του Όστιν.

«Πέρασα υπέροχα παίζοντας μαζί με τα παιδιά. Αν και, στην αρχή, φρίκαρα να βγω και να παίξω ντραμς μπροστά σε 10.000 κόσμο». Αυτό τουίταρε ο Λανς Άρμστρονγκ που, μετά την συνέντευξή του στην Όπρα τον Ιανουάριο (σ.σ. όπου και αποκάλυψε ότι έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών), προσπαθεί να φαίνεται και να προκαλεί όσο λιγότερο γίνεται.

Κάτι σχεδόν αναγκαστικό αφού αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει μηνύσεις ύψους δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Ένα γεγονός που, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, τον υποχρέωσε να βάλει πωλητήριο στην υπερ-πολυτελή έπαυλή του στο Όστιν.

Η ουσία είναι ότι ο πρώην υπερ-πρωταθλητής του Tour de France παλεύει να βρει τι θα κάνει μετά στην ζωή του. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν μπορεί να έχει σχέση με τον αθλητισμό καθώς έχει αποκλειστεί δια βίου από όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα.

Μάλιστα είναι τόσο το μένος της διεθνούς αθλητικής κοινότητας εναντίον του που, όταν δήλωσε πρόσφατα συμμετοχή σε ένα κολυμβητικό αγώνα που δεν απαιτούσε εξετάσεις για να αναβολικά από τους συμμετέχοντες, η διεθνής κολυμβητική ομοσπονδία βγήκε και τον απόκλεισε και πάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όστιν Λανς Άρμστρονγκ Livestrong Lance Herbstrong
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ