Μια ανάσα από τους «νονούς της Πάτρας» βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τους «νονούς της Πάτρας» βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε Άγρια Δύση έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες η πόλη της Πάτρας, λόγω των αλλεπάλληλων ψυχρών εκτελέσεων, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων του οργανωμένου εγκλήματος και πράξεις αντεκδίκησης, με την αστυνομία να φοβάται επέκταση των αντιποίνων.

Το τελευταίο θύμα των δολοφονικών επιθέσεων, ήταν ο 38χρονος Παναγιώτης Τσίρκας, ο οποίος σύμφωνα με το pelop, συναντήθηκε στο δρόμο με άτομα που επέβαιναν σε τζιπ που ανήκει σε συγγενή του δολοφονηθέντος πυγμάχου Κώστα Φράγκου. Οι επιβαίνοντες, του ζήτησαν να μιλήσουν και αυτός αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να κατέβει λίγο αργότερα ένα άτομο από το τζιπ και να αρχίσει να πυροβολεί προς τους επιβαίνοντες. Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα, ο σοβαρός τραυματισμός του 31χρονου Νικόλαου Ντάντη από τον Πύργο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ο Αγιος Ανδρέας», και ο ελαφρύς τραυματισμός του 26χρονου Διονύση Βαρβαρέσου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, «έδειξαν» ότι οι εκτελεστές του Παναγιώτη Τσίρκα, έκαναν το λάθος να μην καλύψουν το πρόσωπα τους, με τους δύο τραυματίες και άλλους αυτόπτες μάρτυρες, να είναι τα πρόσωπα-κλειδιά προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο ένας τουλάχιστον από τους εκτελεστές.

Παράλληλα, το απόγευμα της Κυριακής έγινε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας Φράγκου στην περιοχή της Αρόης. Η μητέρα του Κώστα και του Αλέξη Φράγκου, λόγω της συγκίνησης και της πίεσης που έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες κατέρρευσε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Στο σπίτι εντοπίστηκε μια καραμπίνα και σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας Φράγκος οδηγήθηκε στην Αστυνομία για κατάθεση.

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Τσίρκας

Ο 38χρονος Παναγιώτης Τσίρκας, υπήρξε υπήρξε κατά καιρούς ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και είναι αδελφός εν ενεργεία αστυνομικού στην Πάτρα και είχε κατηγορηθεί για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας οι οποίες αφορούσαν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή 4 ετών με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ