Ο Πασχάλης νικητής στο Your Face Sounds Familiar-Τι είπε η Καραγιάννη για την σωσία της [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πασχάλης νικητής στο Your Face Sounds Familiar-Τι είπε η Καραγιάννη για την σωσία της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία στέφθηκε και το 2ο live του με τους διαγωνιζόμενους να μιμούνται από τον Μπόνο και τον Μπρους Σπρίνγκστιν μέχρι τον Πασχάλη και την Μάρθα Καραγιάννη.

Μεγάλος νικητής του χθεσινού (21/04) live του Your Face Sounds Familiar αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλευράς (23 βαθμοί), η ομοιότητα του οποίου με τον Πασχάλη, τον οποίον μιμούνταν, ήταν όντως εκπληκτική.

Στην 2η θέση με 20 βαθμούς βρέθηκε ο Νίκος Γκάνος ο οποίος τα πήγε πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Ίσως επειδή, όπως δήλωσε, είναι έτσι και αλλιώς θαυμαστής του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (τον οποίον υποδύθηκε).

Ενώ στην 3η θέση με 19 βαθμούς ισοβάθμησαν δικαίως ο Μπόνο της Άντα Λιβιτσιάνου και η Ελένη Βιτάλη της Κρυσταλλίας. Μάλιστα το κοινό χειροκρότησε έντονα την τελευταία όταν τραγούδησε a capella το ρεφρέν του «Ένα χειμωνιάτικο πρωί».

Ψηλά -με 16 βαθμούς- βρέθηκε και ο Κώστας Μαρτάκης που είχε αναλάβει τον ρόλο του Ρίκι Μάρτιν. Ενώ άξιο επισήμανσης είναι το σχόλιο της Μπέσυ Μάλφα που είπε ότι της θυμίζει πολύ τον Αλέν Ντελόν.

Η τριάδα στην μέση της βαθμολογίας περιλαμβάνει τον Μπρους Σπρίνγκστιν του Κρατερού Κατσούλη (13 βαθμούς), την Μάρθα Καραγιάννη της Θωμαή Απέργη (12 βαθμούς) και την Tσάκα καν της Μαντώ.

Συγκεκριμένα για την Θωμαή, που τραγούδησε το «Ο άντρας που θα παντρευτώ», είπε τα καλύτερα και η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη που βρέθηκε στο πλατό και έκρινε την εμφάνιση της ταλαντούχας τραγουδίστριας.

Τέλος, «ουραγοί» στις προτιμήσεις κριτικής επιτροπής και κοινού αναδείχθηκαν η Μέριλιν Μονρόε της Σίλβιας Δεληκούρα και ο Έλβις Πρίσλεϊ του Κωνσταντίνου Καζάκου με μόλις 10 και 7 βαθμούς αντίστοιχα.

Tην επόμενη εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα υποδυθούν τους: Πόλυ Πάνου-Θανάσης Αλευράς, Ρένα Βλαχοπούλου-Σύλβια Δελικούρα, Lady Gaga-Άντα Λιβιτσάνου, Ζακ Μπρελ-Κρατερός Κατσούλης, Λουκιανός Κηλαηδόνης-Κωνσταντίνος Καζάκος, Νάνα Μούσχουρη-Μαντώ, Ντάφι-Θωμαή Απέργη, Κριστίνα Αγκιλέρα-Κρυσταλλία, Τζον Λένον-Νίκος Γκάνος, Μαράϊα Κάρει-Κώστας Μαρτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ