Στον ανακριτή οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας που πυροβόλησαν μετανάστες - iefimerida.gr

Στον ανακριτή οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας που πυροβόλησαν μετανάστες

Στον ανακριτή οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας που πυροβόλησαν τους μετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του ανακριτή Αμαλιάδας θα βρεθούν οι τρεις συλληφθέντες επιστάτες που κατηγορούνται για την επίθεση με όπλο και καραμπίνες εναντίον μεταναστών εργατών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Κατά των κατηγορούμενων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις από την εισαγγελέα Αμαλιάδος, για εμπορία ανθρώπων κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, για ηθική αυτουργία στην απόπειρα, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία.

Οι κατηγορούμενοι πάντως υποστηρίζουν πως βρέθηκαν σε αυτοάμυνα και τονίζουν πως οι αλλοδαποί ήταν εκείνοι που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους και μάλιστα ο δικηγόρος του 21χρονου και του 27χρονου υποστήριξε ότι δεν ευθύνονται οι κατηγορούμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Αμαλιάδας και ο επιχειρηματίας που εκμεταλλευόταν τις καλλιέργειες φράουλας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ