Φιέστα Ολυμπιακού – Πρωταθλητές για 40ή φορά οι ερυθρόλευκοι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Φιέστα Ολυμπιακού – Πρωταθλητές για 40ή φορά οι ερυθρόλευκοι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τρόπο πανηγυρικό ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς, στο πάρτι πρωταθλήματος που στήθηκε στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» νίκησαν με 2-1 τον αξιόμαχο Πανιώνιο.

Μπορεί οι παίκτες του Μίτσελ να δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Πανιώνιου, ωστόσο, με σημαδιακό γκολ του αρχηγού Αβραάμ Παπαδόπουλου, για τον οποίο ήταν μια δύσκολη χρονιά, πήραν τη νίκη για να δώσουν τη σειρά στους πανηγυρισμούς και τη στέψη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς και προηγήθηκε με τον Μήτρογλου μόλις στο 11', ωστόσο, οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν πολύ γρήγορα με γκολ του Σάμαρα στο 20' και έδειξαν διάθεση να χαλάσουν τη βραδιά.

Πάντως οι πρωταθλητές ήταν πολύ καλύτεροι σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να έρθει στο 72' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να σημειώσει το 2-1 και να δώσει το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Το πάρτι ξεκινάει στο «Γεώργος Καραϊσκάκης» και η γιορτή αναμένεται να σβήσει κάποια άσχημα σκηνικά των περασμένων εβδομάδων με γιούχες και αποδοκιμασίες.

Βέβαια η φιέστα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, ενώ στο κατάμεστο γήπεδο έγινε πραγματικός σεισμός όταν εισήλθαν δύο ποδοσφαιριστές σύμβολα των ερυθρολεύκων, ο Ζιοβάνι και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι δύο παίκτες που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του συλλόγου αποθεώθηκαν από τους οπαδούς και ανταπέδωσαν τις εκδηλώσεις λατρείας.

Την τιμητική της είχαν και η γυναικεία και ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ