CBS: Ο μακελάρης της Βοστώνης προσπάθησε να αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

CBS: Ο μακελάρης της Βοστώνης προσπάθησε να αυτοκτονήσει

CBS: Βαρύτατα τραυματισμένος ο μακελάρης της Βοστώνης -Προσπάθησε να αυτοκτονήσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το FBI δεν μπορεί να ανακρίνει ακόμα τον 19χρονο βομβιστή, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του αιματοκύλησαν την Βοστώνη, αφού ο νεαρός Τσετσένος είναι βαριά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ φέρει σοβαρά τραύματα στο λαιμό, τη γλώσσα και το πόδι, έχει χάσει πολύ αίμα. Μάλιστα σύμφωνα με το CBS News ενδεχομένως τα τραύματα στο λαιμό να προκλήθηκαν από απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του, προκειμένου να μην πέσει στα χέρια του FBI.

Η κατάσταση του είναι σταθερή, ωστόσο για την ώρα είναι αδύνατον να ανακριθεί. Οι γιατροί πάντως πιστεύουν πως η σφαίρα που «χτύπησε» τον 19χρονο Τζοχάρ Τσαρνάεφ στο λαιμό, προήλθε από το δικό του όπλο σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο αν και δεν τα κατάφερε, εξασφάλισε χρόνο, αφού δεν μπορεί ο πυροβολισμός τραυμάτισε τη γλώσσα του με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να μιλήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ