«Συνέλαβε» με την κάμερα κινητού, ένα... καλτ φάντασμα με ροζ κοστούμι [εικόνες ] - iefimerida.gr

«Συνέλαβε» με την κάμερα κινητού, ένα... καλτ φάντασμα με ροζ κοστούμι [εικόνες ]

«Συνέλαβε» με την κάμερα του κινητού της το... καλτ φάντασμα με το ροζ κοστούμι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα φάντασμα με στυλ της δεκαετίας του '70 -φορούσε ροζ κοστούμι- «συνέλαβε» η κάμερα του κινητού τηλεφώνου μιας γυναίκας στο Κλίβελαντ.

Οπως αναφέρει η Daily Mail η γυναίκα από το Τέξας προσπαθούσε, απλά, να βγάλει μια φωτογραφία του μικρού ανιψιού της έξω από το σχολείο τους. Πράγμα και το οποίο έκανε.

Οταν, αργότερα, η κόρη της κοιτούσε τις φωτογραφίες παρατήρησε μια... περίεργη μορφή που αχνοφαινόταν στις εικόνες και έμοιαζε με άνδρα. Μάλιστα, η φιγούρα ήταν αρκετά... καλτ καθώς όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες, φορά ροζ κοστούμι, με παντελόνι καμπάνα και σκούρο πουκάμισο.

Στη φυσιολογική ένσταση όλων ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποτελούν αποτέλεσμα κάποιου προγράμματος επεξεργασίας εικόνων η Τεξανή απαντά πως δεν ασχολείται με τέτοιες εφαρμογές...

«Συνέλαβε» με την κάμερα κινητού, ένα... καλτ φάντασμα με ροζ κοστούμι [εικόνες ] | iefimerida.gr 0
«Συνέλαβε» με την κάμερα κινητού, ένα... καλτ φάντασμα με ροζ κοστούμι [εικόνες ] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ