Νέο σοκ στην Ινδία – Πεντάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από το γείτονά του - iefimerida.gr

Νέο σοκ στην Ινδία – Πεντάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από το γείτονά του

Νέο σοκ στην Ινδία – Πεντάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τον γείτονά της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκ νέου αποτροπιασμό και οργισμένες κινητοποιήσεις προκάλεσε στο Νέο Δελχί της Ινδίας η είδηση ότι ένα πεντάχρονο κορίτσι βιάστηκε από γείτονα της οικογένειάς του, ενώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.

Το κορίτσι, οι γονείς του οποίου είναι εργάτες και ζουν σε μια παραγκούπολη στα περίχωρα της πρωτεύουσας, εξαφανίστηκε στις 15 Απριλίου. Οι γονείς της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην αστυνομία και την Πέμπτη αστυνομικοί τη βρήκαν ημιλιπόθυμη και γεμάτη με μώλωπες στο σπίτι ενός γείτονα.

Ο ύποπτος, ο οποίος διέφυγε, φέρεται ότι κρατούσε την 5χρονη επί τρεις ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων τη βίαζε και τη βασάνιζε.

Με το άκουσμα της ανατριχιαστικής είδησης εκατοντάδες άνθρωποι γείτονες, συγγενείς, ακτιβιστές και απλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημοτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 5χρονη διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχόμενα κρούσματα αποτρόπαιας βίας κατά γυναικών στη χώρα.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για την προστασία των γυναικών στη χώρα και την επιβολή του νόμου, μετέδωσε η τοπική τηλεόραση.

Ο βιασμός του παιδιού αναβίωσε μνήμες από τον ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας και τον ξυλοδαρμό του φίλου της μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, στις 16 Δεκεμβρίου. Η γυναίκα πέθανε λίγες ημέρες αργότερα σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία.

Ο Μπ. Ν. Μπανσάλ, γιατρός στο νοσοκομείο Σουάμι Νταγιανάντ, είπε στους δημοσιογράφους ότι η μικρή έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες γι' αυτήν.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Μανμοάν Σινγκ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του δήλωσε ιδιαίτερα ταραγμένος από το νέο αυτό επεισόδιο βίας σε βάρος παιδιών και γυναικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ