Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες ότι η Ριάνα είναι έγκυος [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες ότι η Ριάνα είναι έγκυος [εικόνες]

Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες ότι η Ριάνα είναι έγκυος [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nέα διάσταση στο θρίλερ με την ακύρωση των συναυλιών της Ριάνα δίνουν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και την δείχνουν να κρατάει προστατευτικά, χαμηλά, στην κοιλιά της.

Τις προηγούμενες ημέρες πολύ μελάνι χύθηκε για την... μυστηριώδη ασθένεια της Ριάνα που την υποχρέωσε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις. Ορισμένοι, βέβαια, έσπευσαν να πουν ότι ο πραγματικός λόγος της ακύρωσης των συναυλιών δεν είναι άλλος από τη χαμηλή προπώληση των εισιτηρίων.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δίνουν μια νέα διάσταση στο «θρίλερ» της ακύρωσης των συναυλιών, φουντώνοντας τις φήμες ότι η Ριάνα είναι έγκυος.

Οι παπαράτσι την «συνέλαβαν» την ώρα που έβγαινε από το ιατρείο, φορώντας φαρδιά ρούχα και κρατώντας την κοιλιά της, μια κίνηση που κάνουν ασυναίσθητα όλες οι έγκυες.

Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες ότι η Ριάνα είναι έγκυος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες ότι η Ριάνα είναι έγκυος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ