Πρωτόγνωρο θέαμα: Ο «αρσενικός» και ο «θηλυκός» βράχος αγκαλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρωτόγνωρο θέαμα: Ο «αρσενικός» και ο «θηλυκός» βράχος αγκαλιά [εικόνες]

Πρωτόγνωρο θέαμα: Ο «αρσενικός» και ο «θηλυκός» βράχος αγκαλιά [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι επισκέπτονται το πάρκο Ζάνγκιε Ντάνξια στην Κίνα μένουν εντυπωσιασμένη από την απείρου κάλλους ομορφιά του, ωστόσο, πάντα κοντοστέκονται μπροστά σε δύο βράχους στο κέντρο οι οποίοι κάτι θυμίζουν.

Οπως αναφέρει το perierga, πέρα από τις λίμνες και τα δέντρα, στο εσωτερικό του πάρκου δεσπόζουν δύο βράχοι ο «Ντάνξιασαν Γιανγκουάσι» και η «Ντανξιασαν Γινγιουαντάν», δηλαδή η «πέτρα των ανδρών» και η «γυναικεία πέτρα».

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ένας βράχος μοιάζει με «φαλλό» και ο δεύτερος με «αιδοίο» οι οποίοι βρίσκοντα, όπως συμβαίνει στο σύνολο τη ανθρώπινης ιστορίας, δίπλα δίπλα.

«Το πάρκο αποτελεί υπόδειγμα φυσικού κάλλους, λόγω της πλούσιας βλάστησης και είναι αγαπημένος τόπος για τους λάτρεις της φύσης. Οι πέτρες, όμως, είναι αυτές που το έχουν κάνει διάσημο», λέει ο υπεύθυνος του πάρκου.

Και πως να μην είναι διάσημο το πάρκο αφού μέσα σε μερικά τετραγωνικά μέτρα εδράζει η ιστορία του ανθρώπινου γένους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ