Τα «μυστικά» της Μάντσεστερ βγάζει στη φόρα Πορτογάλος επιθετικός - iefimerida.gr

Τα «μυστικά» της Μάντσεστερ βγάζει στη φόρα Πορτογάλος επιθετικός

Τα «μυστικά» της Μάντσεστερ βγάζει στη φόρα Πορτογάλος επιθετικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν μια ομάδα αποκτά έναντι 4,7 δισ. λιρών έναν επιθετικό, τότε αυτός περιμένει να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του...

Εκτός αν στην άκρη του πάγκου κάθεται ο «περίεργος» σερ Άλεξ Φέργκιουσον και η ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, αυτό δεν το ήξερε από την αρχή ο Μπεμπέ όταν έκανε το ταξίδι από τη Γκιμαράες μέχρι τους «κόκκινους διαβόλους».

«Ποτέ δεν πήρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σοβαρά και ποτέ δεν κατάλαβα ούτε μία λέξη απ' όσα έλεγε ο Άλεξ Φέργκιουσον.Σκεφτόμουν, "είμαι εδώ. Τα πηγαίνω καλά και δεν χρειάζεται να προσπαθώ κάθε μέρα". Αυτό ήταν το λάθος μου. Ήμουν αρκετά μπερδεμένος», τόνισε ο νυν επιθετικός της Ρίο Άβε και συμπλήρωσε για τον πρώην προπονητή του: «Δεν μιλούσε πολύ αλλά δεν τον καταλάβαινα. Έχει δύσκολη προφορά. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Με αποκαλούσε 'baby'. Του είπα ότι δεν μου άρεσε αυτό».

Απίστευτη ήταν και η ατάκα του για τη... κόμμωσή του: «Βρισκόμουν στα αποδυτήρια. Με κοιτούσε επίμονα. Μου ζήτησε να κόψω τα μαλλιά μου και το έκανα την ίδια μέρα. Την επόμενη μέρα στην προπόνηση δεν με αναγνώρισε. Περνούσα αρκετές φορές δίπλα του και δεν με καταλάβαινε».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί επίσης η... προτροπή του σερ Άλεξ, όταν ο Μπεμπέ έκανε μια ντρίμπλα στον Ράιαν Γκιγκς: «Μια μέρα ντρίμπλαρα τον Ράιαν Γκιγκς και τότε μου είπε: πήγαινε πες στη μητέρα σου πως έκανες αυτό το πράγμα στον Ράιαν Γκιγκς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ