Αυτός είναι ο ελεύθερος βομβιστής της Βοστώνης που κυκλοφορεί πάνοπλος - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο ελεύθερος βομβιστής της Βοστώνης που κυκλοφορεί πάνοπλος

Αυτός είναι ο ελεύθερος βομβιστής της Βοστώνης που κυκλοφορεί πάνοπλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 19χρονος βομβιστής της Βοστώνης Ντζοκχάρ Τσαρνάεφ που μαζί με τον αδερφό του αιματοκύλισαν την πόλη κυκλοφορεί ελεύθερος και καταζητείται από την αστυνομία και το FBI κυκλοφορεί πάνοπλος και ζωσμένος με εκρηκτικά.

Ο νεαρός Τσαρνάεφ, σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, φαινόταν στον τόπο του εγκλήματος, να απομακρύνεται ψύχραιμος λίγο μετά τις εκρήξεις στον τερματισμό του Μαραθωνίου.

Αυτός είναι ο ελεύθερος βομβιστής της Βοστώνης που κυκλοφορεί πάνοπλος | iefimerida.gr 0

Σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας, το Vkontakte όπου ο 19χρονος δράστης διατηρούσε λογαριασμό με το όνομα του Ντζοκχαρ Τσαρνάεφ αναφέρει πως φοιτούσε στο σε σχολείο του Κέμπριτζ.

Ηταν μέλος της ομάδας πάλης του σχολείου και είχε βγει αθλητής του μήνα για τον Φεβρουάριο του 2011. Ηθελε να σπουδάσει μηχανικός, ενώ δήλωνε πιστός στο Ισλάμ.

Οι αστυνομικοί τον αναζητούν και στόχος τους είναι να τον συλλάβουν ώστε να τους οδηγήσει στη συνέχεια σε πιθανούς συνεργούς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ