Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά - iefimerida.gr

Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά

Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο Nissan Qashqai, είναι σημαντικό μοντέλο όχι μόνο για τη Nissan αλλά για ολόκληρη την κατηγορία των SUV που κατά κύριο λόγο είναι προσθιοκίνητα, μιας και αυτό ουσιαστικά τη δημιούργησε. Έτσι λοιπόν η δεύτερη γενιά του, που θα παρουσιαστεί επίσημα το Νοέμβριο, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσο για την εμφάνισή της όσο και για την τεχνολογία των κινητήρων της.

Από όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής -οι Ιάπωνες είναι "σφίγγες" αναφορικά με τα νέα τους μοντέλα- η εικόνα του νέου Qashqai θα ακολουθεί την αισθητική του πρωτότυπου Hi-Cross, που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στο Σαλόνι της Γενεύης, ενώ οι εξωτερικές του διαστάσεις θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερες. Παράλληλα καινούργιο θα είναι και το πλαίσιό του, το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει τη βάση και για άλλα νέα μοντέλα της μάρκας, όπως π.χ. το X-Trail.

Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι ότι όπως και στο νυν Qashqai έτσι και στο διάδοχό του οι βασικές εκδόσεις θα είναι προσθιοκίνητες, ενώ οι τετρακίνητες θα χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη έκδοση του υπάρχοντος συστήματος μετάδοσης. Αντίθετα σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων, μιας και στη βάση θα υπάρχει πλέον ο turbο βενζίνης των 1.200 κυβικών και των 120 ίππων του ομίλου Renault- Nissan. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάζει και ο πολύ καλός 1.600 turbo diesel, ενώ αργότερα, το 2015 δηλαδή, το καινούργιο Nissan Qashqai θα είναι διαθέσιμο και ως plug-in υβριδικό.

Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά   | iefimerida.gr 0
Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά   | iefimerida.gr 1
Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά   | iefimerida.gr 2
Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά   | iefimerida.gr 3
Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά   | iefimerida.gr 4
Nέο Nissan Qashqai: Από το φθινόπωρο και από τα 1.200 κυβικά   | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ