Πανικόβλητη η Κάμερον Ντίαζ - Αναζητά το χαμένο ερωτικό της βίντεο - iefimerida.gr

Πανικόβλητη η Κάμερον Ντίαζ - Αναζητά το χαμένο ερωτικό της βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βήμα από το να γυρίσει το δικό της «Sex Tape» βρίσκεται η 40χρονη Κάμερον Ντίαζ. Μια απόφαση που έχει τη δυναμική να δώσει νέα πνοή στην καριέρα της.

Μια μικρή απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της οικογενειακής ζωής αποφάσισαν να κάνουν οι Κάμερον Ντίαζ και Τζέισον Σίγκαλ, πηγαίνοντας σε ένα ξενοδοχείο και γυρίζοντας το δικό τους ερωτικό βίντεο.

Μόνο που, την επόμενη μέρα που ξύπνησαν, το ερωτικό βίντεο ήταν άφαντο. Οπότε και ξεκινάνε να ψάξουν να το βρουν.

Αυτή είναι η πλοκή της νέας προβοκατόρικης κωμωδίας της Sony Pictures ονόματι «Sex Tape», στην οποία τα στελέχη του στούντιο ποντάρουν πολλά για τη νέα κινηματογραφική σεζόν.

Κάτι απόλυτα λογικό, καθώς πρωταγωνιστής είναι ο ταλαντούχος Τζέισον Σίγκαλ (γνωστός από το τηλεοπτικό How I met your mother) και ο σκηνοθέτης Τζέικ Κάσνταν που έχουν αποδείξει τη χημεία τους (τόσο μεταξύ τους, όσο και με βάση τις εισπράξεις στο box office) με το Bad Teacher.

Το μόνο που απομένει είναι να βάλει και τυπικά την υπογραφή της η Κάμερον Ντίαζ για τον έτερο πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα η 40χρονη σταρ ήταν το φαβορί για τον ρόλο ήδη από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε ο Τζέισον Σίγκαλ.

Προσπερνώντας στη σχετική κούρσα (σ.σ. εξαιτίας της γοητείας που ασκεί στο αντρικό κοινό) ονόματα όπως οι: Ρις Γουίδερσπουν, Εϊμι Άνταμς, Εμιλι Μπλαντ, Ρόουζ Μπερν και Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ