Πως είναι να τρως δείπνο στις τραπεζαρίες των Στίνγκ, Γουίλ Σμιθ και άλλων έξι σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πως είναι να τρως δείπνο στις τραπεζαρίες των Στίνγκ, Γουίλ Σμιθ και άλλων έξι σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εξαιρετική συλλογή από τις τραπεζαρίες των σπιτιών των επωνύμων συγκέντρωσε η Huffington Post, μέσω των φωτογραφήσεων που έκαναν αυτοί στο Architectural Digest. Ιδανική ευκαιρία για να νοιώσουν οι θαυμαστές τους πως θα ήταν το να είναι καλεσμένοι στο σπίτι τους για δείπνο.

Έθνικ ντεκόρ με ένα χειροποίητο ξύλινο τραπέζι να δεσπόζει στην μέση περιλαμβάνει η τραπεζαρία στην έπαυλη του Γουίλ Σμίθ.

To αγαπημένο δωμάτιο στο σπίτι που διατηρεί ο Βαλεντίνο στην γαλλική εξοχή.

Ένα φεγγίτη επέλεξε να προσθέσει ο Στίνγκ και η συζυγός του στην τραπεζαρία τους, προκειμένου να αισθάνονται ότι βρίσκονται πιο κοντά στην φύση.

Γεμάτο σουβενίρ (συνήθως θρησκευτικού περιεχομένου) από τα ταξίδια της είναι η τραπεζαρία της πολυπλατινένιας τραγουδίστριας Σέριλ Κρόου.

«Ήθελα κάτι χλιδάτο και πολυτελές και ταυτόχρονα ωμό και ανδρικό», δήλωσε ο Τζέραντ Μπάτλερ» σχετικά με το συγκεκριμένο δωμάτιο στο Architectural Digest.

Ένας πίνακας του εαυτού της δεσπόζει στην τραπεζαρία με την υπέροχη θέα στο σπίτι της σχεδιάστριας Ντάϊαν φον Φίρστενμπεργκ.

To προσωπικό της στιλ θεωρεί ότι αντιπροσωπεύει ιδανικά η τραπεζαρία της η -βραβευμένη με Όσκαρ- Ντάϊαν Κίτον.

Το κομψά διακοσμημένο εσωτερικό στο διαμέρισμα της Μπρουκ Σίλντς στο Μανχάταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ