H κόρη της Ούμα Θέρμαν κλέβει την παράσταση [εικόνες] - iefimerida.gr

H κόρη της Ούμα Θέρμαν κλέβει την παράσταση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την 14χρονη κόρη της Μάγια πήρε μαζί της η 42χρονη Ούμα Θέρμαν στην εκδήλωση Calvin Klein's Human Rights Party. Ευκαιρία να διαπιστώσει ο κόσμος την δύναμη των γονιδίων.

Περισσότερο ως αδελφές παρά ως μάνα και κόρη έμοιαζαν οι Ούμα και Μάγια Θέρμαν που φωτογραφήθηκαν μαζί κατά την είσοδό τους στο φιλανθρωπικό γκαλά του Κάλβιν Κλάιν υπέρ της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η 14χρονη, που μοιάζει περισσότερο στην μητέρα της παρά στον πατέρα της, Ίθαν Χοκ, ήταν ακόμη ασυνήθιστη στα φλας των φωτογράφων. Οι οποίοι έπεσαν κυριολεκτικά πάνω της καθώς αυτή ήταν ουσιαστική η πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως έφηβη.

Η Μάγια είναι η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της 42χρονης σταρ, με τον αδελφό της Λέβον (επίσης με πατέρα τον Ίθαν Χοκ) να είναι 4 χρόνια μικρότερος και την αδελφή της Ροσαλίντ (από τον τωρινό σύζυγο της Ούμα, Αρπάντ Μπουσόν) να είναι μόλις ενός έτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ