Τα ΕΚΑΜ κάλεσε ο σταρ του American Pie για να βγάλουν από το σπίτι την βίαιη ερωμένη του - iefimerida.gr

Τα ΕΚΑΜ κάλεσε ο σταρ του American Pie για να βγάλουν από το σπίτι την βίαιη ερωμένη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συνδρομή των ΕΚΑΜ χρειάστηκε ο Έντι Κέι Τόμας, γνωστός ως ο εραστής της μάνας του Στίφλερ από το American Pie, προκειμένου να βγάλουν με την βία την ερωμένη που είχε γνωρίσει και είχε φέρει στο σπίτι του την προηγούμενη νύχτα.

«Η ύποπτη κρατούσε ένα μαχαίρι και τον απειλούσε, ενώ ταυτόχρονα του κατάστρεφε τα υπάρχοντα». Αυτό δήλωσε ο υπαστυνόμος Άντριου Νέϊμαν στους Los Angeles Times σχετικά με αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί το χειρότερο one night stand στην ιστορία.

Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος ηθοποιός γνώρισε την εντυπωσιακή ξανθιά το προηγούμενο βράδυ στο Mel's Diner και την έφερε στο σπίτι του.

Το επόμενο πρωινό εκείνη αρνήθηκε να φύγει και άρχισε να τον απειλεί με ένα κουζινομάχαιρο. Οπότε ο Τόμας ντύθηκε, βγήκε έξω από το σπίτι και κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να καταφέρει να την βγάλει από το σπίτι του.

Μετά από άκαρπες διαπραγματεύσεις διάρκειας έξι ωρών, η ομάδα SWAT (σ.σ. τα αντίστοιχα ΕΚΑΜ) αναγκάστηκαν να ρίξουν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης προκειμένου να μπουν στο σπίτι και να αφοπλίσουν με ασφάλεια την εξαγριωμένη γυναίκα. Στην συνέχεια η ερωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βανδαλισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Los Angeles Times Swat American Pie Έντι Κέι Τόμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ