Ο Καμίνης πουλάει τον 9.84 σε βαρόνο των media

Σκέψεις ακόμη και για οριστικό λουκέτο στον 9.84 υπάρχουν (πλέον) στο επιτελείο του δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη. Η προσπάθεια που έγινε προκειμένου να υπάρξει εξορθολογισμός στα οικονομικά του Δημοτικού Ραδιοφώνου δεν απέδωσε. Η διοίκηση Καμπύλη έχει χάσει στην κυριολεξία την μπάλα. Κατά κοινή παραδοχή, ο 9.84 μέρα με τη μέρα απαξιώνεται ως προϊόν.

Η τελευταία ελπίδα για τη διάσωση του ραδιοφώνου είναι η Ε.Ε. Ο διευθυντής του σταθμού ανακοίνωσε ότι γίνεται προσπάθεια για να ενταχθεί το ραδιόφωνο σ' ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Καμίνης και η παρέα του έχουν αποφασίσει να βάλουν λουκέτο στο ραδιόφωνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαθεί η συχνότητα. Απεναντίας, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με γνωστό επιχειρηματία των media, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον 9.84.

Η συμφωνία προβλέπει την εκκαθάριση του σταθμού πριν τη μεταβίβασή του. Με απλά λόγια, θα διώξει τον κόσμο ο Καμπύλης, και μετά θα έρθει ο επιχειρηματίας να πάρει τον σταθμό "καθαρό".

πηγή: parapolitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ