Ο Καμίνης πουλάει τον 9.84 σε βαρόνο των media - iefimerida.gr

Ο Καμίνης πουλάει τον 9.84 σε βαρόνο των media

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκέψεις ακόμη και για οριστικό λουκέτο στον 9.84 υπάρχουν (πλέον) στο επιτελείο του δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη. Η προσπάθεια που έγινε προκειμένου να υπάρξει εξορθολογισμός στα οικονομικά του Δημοτικού Ραδιοφώνου δεν απέδωσε. Η διοίκηση Καμπύλη έχει χάσει στην κυριολεξία την μπάλα. Κατά κοινή παραδοχή, ο 9.84 μέρα με τη μέρα απαξιώνεται ως προϊόν.

Η τελευταία ελπίδα για τη διάσωση του ραδιοφώνου είναι η Ε.Ε. Ο διευθυντής του σταθμού ανακοίνωσε ότι γίνεται προσπάθεια για να ενταχθεί το ραδιόφωνο σ' ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Καμίνης και η παρέα του έχουν αποφασίσει να βάλουν λουκέτο στο ραδιόφωνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαθεί η συχνότητα. Απεναντίας, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με γνωστό επιχειρηματία των media, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον 9.84.

Η συμφωνία προβλέπει την εκκαθάριση του σταθμού πριν τη μεταβίβασή του. Με απλά λόγια, θα διώξει τον κόσμο ο Καμπύλης, και μετά θα έρθει ο επιχειρηματίας να πάρει τον σταθμό "καθαρό".

πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ