Ολοταχώς για τελικό ο Ολυμπιακός με «εξάρα» κατά του Πανθρακικού

Η αξιόμαχη ομάδα της Κομοτηνής έκανε το λάθος να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό σε 2-2 βάζοντας στους παίκτες του Μίτσελ στην πρίζα οι οποίοι ξέσπασαν στο δεύτερο ημίχρονο και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου πετυχαίνοντας εμφατική νίκη με 6-2.
Στον απόηχο της κυριακάτικης γιούχας οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν φουριόζοι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και προηγήθηκαν νωρίς νωρίς με 2-0 έπειτα από τέρματα του Φουστέρ στο 4' και του Ιμπαγάσα στο 11'.

Κάπου εκεί η συνταγή χάλασε καθώς ο Πανθρακικός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και με δύο πολύ όμορφα γκολ, του Τζανή στο 19' και του Λουσέρο στο 32', έφερε το παιχνίδι στα ίσια δημιουργώντας ανασφάλεια, αλλά και προσδοκίες για ένα πραγματικό ντέρμπι.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αφηνιασμένοι στο γήπεδο και με τη σέντρα ο αειθαλής Ιμπαγάσα σέντραρε στον Μήτρογλου για να κάνει το 3-2.

Στο 51' ο Φετφατζίδης σημείωσε το 4-2, αλλά το πάρτυ του Ολυμπιακού συνεχίστηκε.

Ο Μήτρογλου στο 53' έκανε το 5-2 και το έκτο γκολ των ερυθρολεύκων σημείωσε ο Φουστέρ στο 55'.

Πλέον η ρεβάνς στην Κομοτηνή έχει τυπική διαδικασία και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται ήδη για τον τελικό.

Ειδική μνεία, πάντως, πρέπει να γίνει στον Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού δίνοντας φαντασία στο παιχνίδι της ομάδας και αποδεικνύοντας ότι παραμένει ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» αν όχι σε ολόκληρη τη Σουπερλίγκα.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μοντέστο, Χολέβας, Σιόβας, Μανωλάς, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (76' Μανιάτης), Βλαχοδήμος (42' Φετφατζίδης), Μήτρογλου (69' Ιωαννίδης).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μελίσσης, Στάθης, Σερφά, Ζορντάο, Κάστελαν, Λουσέρο, Μίγκας (84' Καθάριος), Μουνάφο (62' Μπαϊκαρά), Μακρυδημήτρης, Τζάνης (62' Παπαδόπουλος).

Φωτογραφία Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ