Λάλας με αυτοκριτική διάθεση: Χρύσα Ρώπα συγνώμη, εγώ μόνο σου οφείλω - iefimerida.gr

Λάλας με αυτοκριτική διάθεση: Χρύσα Ρώπα συγνώμη, εγώ μόνο σου οφείλω

Λάλας με αυτοκριτική διάθεση: Χρύσα Ρώπα συγνώμη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγνώμη για τα λάθη του, τονίζοντας ότι μόνο οφείλει σε ανθρώπους, όπως η πρώην σύζυγός του Χρύσα Ρώπα, ζητά ο γνωστός δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε και στην οποία εμφανίστηκε με άκρως αυτοκριτική διάθεση.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο Θανάσης Λάλας παραδέχεται ότι έχει κάνει πολλές αμαρτίες, καθώς και ότι ήταν σκληρός και αδιάλλακτος.

«Πάντα για να κάνεις ένα μεγάλο αμάρτημα χρειάζεσαι ένα... μεγάλο άλλοθι. Εκανα πολλές αμαρτίες, αλλά ισορροπούσα, γιατί έλεγα ότι κάνω τις συνεντεύξεις. Ημουν σκληρός, αδιάλλακτος. Γι' αυτό και αν πάτε τώρα μέσα σε ένα περιοδικό ή σε μια εφημερίδα και πείτε ότι θα έρθει ο Θανάσης Λάλας να δουλέψει εδώ, οι περισσότεροι θα πουν: "Ωχ!". Μέσα σε αυτά, βέβαια, έκανα και καλά πράγματα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Λάλας μιλώντας στο περιοδικό.

«Το θέμα είναι να είμαι αυθεντικός. Να μη φοβάμαι το σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου. Αποφάσισα να βλέπω μόνο τα θετικά πράγματα. Ζητώ συγνώμη για τα λάθη μου. Μπορεί, βέβαια, να έχω πληγώσει κάποιον, χωρίς να το έχω καταλάβει. Εγώ μόνο οφείλω στη Χρύσα Ρώπα, στην Αννα, στην Τζένη και σε πολλούς άλλους τους οποίους έχω συναναστραφεί. Μόνο οφείλω. Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα υπήρχα», καταλήγει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ