Ποιος 14χρονος γιος διάσημου ηθοποιού τα... έχει με τη 15χρονη αδερφή της Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Ποιος 14χρονος γιος διάσημου ηθοποιού τα... έχει με τη 15χρονη αδερφή της Καρντάσιαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν εμείς ήμασταν 14 χρονών το μεγαλύτερο άγχος μας ήταν αν θα κερδίσουμε την διπλανή τάξη στο ποδόσφαιρο. Στην εποχή της ταχύτητας τα παιδιά έχουν άλλα άγχη κι ενδιαφέροντα.

Οπως ο γιος του Γουίλ Σμιθ ποθ δηλώνει ερωτευμένος με την μικρή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν.

Ο Τζέιντεν Σμιθ είναι μόλις 14 ετών, αλλά (θεωρεί πως) είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Αυτή που του έχει κλέψει την προεφηβική καρδιά του είναι η Κάιλι Τζένερ της γνωστής σελεμπριτοοικογένειας των Καρντάσιαν. Ο Τζέιντεν είναι κολλητός του Τζάστιν Μπίμπερ (έτσι εξηγούνται όλα) και ασχολείται με τη μουσική και τον κινηματογράφο. Κάπως έτσι γνώρισε την 15χρονη Τζένερ και πετάει στα σύννεφα. «Βρισκόμουν στο Λος Άντζελες και βγαίναμε, μετά πήγα στη Νέα Υόρκη και ήρθε κι εκείνη και μου έκανε έκπληξη, είναι τέλειο», δήλωσε στο περιοδικό Wonderland με το χαμόγελο της επιτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Ο Τζέιντεν, βέβαια, έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος και να ασχολείται με την... ερωτική του ζωή, αφού όλα του πάνε καλά. Μέχρι και τον Μπαράκ Ομπάμα συνάντησε στον Λευκό Οίκο και αντάλλαξαν απόψεις για εξωγήινους. Η καθημερινότητα σε όλη της το μεγαλείο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ