Κανάκης: «Δεν μπορεί να με εκβιάσει κανένας» - iefimerida.gr

Κανάκης: «Δεν μπορεί να με εκβιάσει κανένας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορεί να με εκβιάσει κανένας. Κανένας», είπε κατηγορηματικά ο Αντώνης Κανάκης μιλώντας στο δικαστήριο, κατά την κατάθεσή του στη δίκη του κυκλώματος εκβιαστών και τοκογλύφων που δρούσε στη Θεσσαλονίκη.

«Σε υπόνοια εκβιασμού, στο παρελθόν, πήγα μόνος μου στην ασφάλεια και το κατήγγειλα», είπε ακόμη ο Κανάκης, ενώ κοιτάζοντας τους κατηγορούμενους πρόσθεσε πως αν κάποιος από αυτούς επιχειρούσε να τον εκβιάσει, τότε θα έκανε απευθείας τη σχετική καταγγελία.

Ο παρουσιαστής κατέθετε επί περίπου μία ώρα, επισημαίνοντας πως δεν έχει σχέση με τις προσλήψεις στα μαγαζιά, καθώς όπως υπογράμμισε ο ίδιος απλά παίζει μουσική. «Τα θέματα των μαγαζιών τα χειρίζεται ο συνέταιρός μου. Τον Μελέτη (τον έναν από τους κατηγορούμενους) τον γνωρίζω 20 χρόνια. Ήταν πορτιέρης στα μαγαζιά όπου έπαιζα μουσική. Ήξερα ότι ο συνέταιρός μου, 5-6 Σαββατοκύριακα το χρόνο, τον έπαιρνε και τον είχαμε για να έχει ασφάλεια το μαγαζί. Είχε τον σεβασμό όλων. Πληρωνόταν μεροκάματα. Είναι γνωστό ότι πρέπει να υπάρχει ασφάλεια γιατί αν ένα μαγαζί έχει 2.000 άτομα που έχουν καταναλώσει αλκοόλ, γίνονται διάφορα», συμπλήρωσε σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε από την πρόεδρο της έδρας γιατί στα καταστήματα δεν υπήρχαν υπάλληλοι αφαλείας με εκπαίδευση και εμπειρία στο ζήτημα αυτό, με τον Αντώνη Κανάκη να απαντά πως: «Δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ' αυτή τη δουλειά ένας σεκιούριτι. Δεν υπάρχει στον πλανήτη Γη κατάστημα που περιμένει την Αστυνομία για να επέμβει σε καυγά, μέσα σε μπαρ. Είναι εθιμικό δίκαιο να υπάρχει φύλαξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ