Η «ώρα» της ΑΕΚ έφθασε- Φρούριο τα γραφεία της Super League [εικόνα] - iefimerida.gr

Η «ώρα» της ΑΕΚ έφθασε- Φρούριο τα γραφεία της Super League [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονη αστυνομική παρουσία συνεδριάζει σήμερα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ που θα αποφανθεί την ποινή που θα επιβληθεί στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ματς με τον Πανθρακικό και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Η Ενωση έχει ουσιαστικά με το μέρος της Αστυνομία, Πανθρακικό και τους παρατηρητές και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η αναμέτρηση μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Από πλευράς ΑΕΚ αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι να περιοριστεί η ποινή στα επεισόδια και να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της αναμέτρησης, από το σημείο που διακόπηκε.

Στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, η οδός Αστροναυτών έχει κλείσει από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ και η διπλανή οδός από τα γραφεία είναι κλειστή. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια με πολλούς αστυνομικούς, να κάνουν συνεχείς ελέγχους.

Η «ώρα» της ΑΕΚ έφθασε- Φρούριο τα γραφεία της Super League [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ